Înapoi la categorie

vând apartament cu 3 camere - zona Tineretului

12 Octombrie 2019, 8:19

Judeţul Ilfov, Zurbaua

Preț 117000 Romanian leu

Adaugă la favorite

anunț vând apartament cu 3 camere - zona tineretului

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

Persoana fizică vând apartament cu 3 camere, decomandat ,mobilat și utilat. Apartamentul are două balcoane mari și două logii, o bucătărie spatioasă, o baie spatioasă si este circular. Suprafața utilă de 82 mp, et 6/7+ etaj tehnic, zona Văcărești- Tineretului- Parcul Lumea Copiilor, cu vedere excepțională și zona centrală. Adresa exactă este: Calea Văcăresti, nr. 302, chiar la rond, vis-a-vis de Asmita Gardens. Locatia este ideală pentru familii cu copii, Parcul Lumea Copiilor se află chiar în spatele blocului, la 5 minute de Palatul Copiilor.

Îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet natural, uși interioare de stejar, aer condiționat în fiecare cameră, ușa metalică specială , bloc pe grinzi de beton cu pereți exteriori de 55cm.

Apartamentul este situat stradal, la 2 minute de farmacie, magazin non stop, bănci , școala primară și parcul Lumea Copiilor. Locuri de parcare sunt lângă parc, chiar în spatele blocului, libere la orice oră.

Prețul este de 117.000 euro, ușor negociabil dacă nu se dorește mobilat și utilat, avand în vedere zona centrală și suprafața.

Contact: 0770.393.410.

See Translation

6056

31

Ana Matei
Ana Matei
online 5 luni în urmă

Înregistrat

11 Decembrie 2018

Trimite

Trimite

Comentarii

Scrie comentariul tău aici

Textul mesajului este prea scurt, adăuga mai multe cuvinte

Depune

Comentarii: 0