Înapoi la categorie

Preț 199 Romanian leu

Ionela Cretu
Ionela Cretu
online 1 an în urmă

Înregistrat

8 Martie 2019

Trimite

Alte anunțuri ale acestui utilizator

Scaun de masa Chicco

2 Noiembrie 2020, 14:10

Judeţul Giurgiu, Ciupagea

Preț 199 Romanian leu

Adaugă la favorite

anunț scaun de masa chicco

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

Vand Scaun de.masa,intr o stare perfecta, ca nou. Scaun de masa Chicco Polly 2 in 1, WoodFriends, 6luni+

Chicco Polly 2 in 1 este un scaun de masa conceput a fi utilizat incepand cu varsta de 6 luni pana la 3 ani.

In prima etapa de crestere a copilului, acest scaun de masa este un produs extrem de util atat parintilor dar si copilului, astfel incat diversificarea hranei se poate face intr-un mod placut, sigur si confortabil. In momentul in care copilul invata sa manance singur, reductorul scaunului de masa poate fi inlaturat, iar tavita poate fi detasata, copilul putand fi asezat astfel la masa parintilor, bucurandu-se impreuna de unul dintre momentele frumoase si importante ale zilei.

Functionalitati:

- Reductor captusit si detasabil, pentru asigurarea unui confort sporit si siguranta in primele luni din momentul diversificarii hranei, cand bebelusul nu poate sta foarte bine in sezut.

- Spatarul este ajustabil in 3 pozitii.

- Suportul pentru picioare poate fi dispus in pozitie orizontala, pentru a crea un spatiu confortabil copilului, dupa momentul finalizarii mesei in conditiile in care acesta va dori sa se relaxeze.

- Acest suport poate fi reglat in inaltime, in 3 pozitii distincte, astfel incat piciorusele copilului sa fie pozitionate in mod corect, in functie de fiecare etapa de crestere a acestuia.

- Cadrul scaunului de masa este ajustabil in inaltime in 7 pozitii distincte, astfel incat, pe masura ce copilul se dezvolta, sa poata fi pozitionat si la masa parintilor.

- Polly 2 in 1 dispune de 2 roti (montate in spatele bazei inferioare a scaunului), pentru a putea fi deplasat cu usurinta in casa si de 2 opritoare antialunecare, pentru o siguranta maxima, in conformitate cu prevederile normativelor europene.- Tavita este dubla si detasabila: una pentru momentul in care copilul este hranit si una pentru momentul in care va dori sa se joace.

- De asemenea, scaunul dispune de un sistem practic, care permite agatarea tavitei in spatele cadrului scaunului de masa, atunci cand acesta este inchis.

- Husa este confectionata din PVC non-toxic, foarte usor de curatat cu ajutorul unei carpe umede.

- Inchis, scaunul de masa este ultracompact si poate fi depozitat/transportat cu usurinta si poate sta singur in pozitie verticala.

Dimensiuni:

- Inchis: 25.5 x 82

- Deschis: 63.5 x 82 x 104 cm

- Greutate: 10 kg

See Translation

64331

36

Ionela Cretu
Ionela Cretu
online 1 an în urmă

Înregistrat

8 Martie 2019

Trimite

Trimite

Comentarii

Scrie comentariul tău aici

Textul mesajului este prea scurt, adăuga mai multe cuvinte

Depune

Comentarii: 0